Post Terhangat dan Terbaru di Blog SIISM


Pakej Set Bersalin TERHEBAT!!
2 Milk Booster TERBAIK

Thursday, February 7, 2013

Announcement! Vit C Available!Gud News dari Shaklee..Memandangkan stok vitamin C sustained release 500mg tiada stok lagi hingga April nnt shaklee keluarkan vitamin C Chewable 100mg bagi mengubat hari customer-customer semua.Memandangkan Vit C mendapat permintaan yang tinggi , jadi u oll semua boleh dapatkan Vit Chewable C Plus 100mg ni  bermula hari ini sebagai alternatif.

Bagi anda yg telah pun dapatkan set-set penyusuan, kehamilan, berpantang mahupun set-set lain tanpa Vita C sebelum ini, inilah masa yg terbaik utk dapatkan Chewable C Plus bagi memenuhi keperluan Vitamin C harian anda. Sambil tengok tv pun bleh kunyah kan..dpd kunyah gula2..baik kunyah vit-c..betul x?


Vitamin C memainkan peranan penting dalam memelihara kandungan antioksidan semulajadi tubuh dan juga penting untuk tulang, gigi dan gusi yang sihat serta keseluruhan kesihatan yang baik. Vitamin C tambahan diperlukan bagi ibu-ibu hamil dan yang sedang menyusukan bayi di mana diet harian sahaja tidak mampu memberikan vitamin C yang mencukupi. 

Chewable Vita-C Plus dengan rasa limau dapat menyediakan vitamin C setara 1½ buah oren. Ia ideal juga untuk kanak-kanak (4 tahun ke atas) atau sesiapa sahaja yang sukar untuk menelan pil. Chewable C ni bukan untuk kanak-kanak2 jerr ya...ramai yg salah faham bila dengar perkataan Chewable tu...


Tiada perasa tiruan, pemanis, pewarna atau bahan pengawet tambahan. 


Vit C Sustained Released OUT OF STOCK - until April 2012
Vit C Chewable 90 biji pun OUT OF STOCK
Vit C Chewable Plus 100mg 300 biji  - TERBARU! 2013

Sesiapa yang berminat cepat dapatkan sekarang sebelum OUT OF STOCK lagi....!!!DAPATKAN VIT C CHEWABLE PLUS 100mg 300biji TERBARU BULAN INI!

Sila Hubungi meera untuk sebarang pertanyaan dan pesanan ;)
Saya pengedar sah Shaklee seluruh Malaysia.
©       Shaklee ID     : 901538
©       SMS                 : 013-5116965
©       Emel                : siism.biz@gmail.com
©       Add Fb            : http://www.facebook.com/ameeraz.dameeiya
©       Like FB Page : http://www.facebook.com/SusuIbuIdamanSiManja
©       Blog                : http://susuibuidamansimanja.blogspot.com/

Anda akan mendapat JADUAL PENGAMBILAN VITAMIN dan layak mendapat KONSULTASI PERCUMA sepanjang pembelian anda dengan meera di SIISM..;)

*Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit
Blog Hak Milik Susu Ibu Idaman Si Manja 2014